Op 2 juni 2020 organiseert L.S.K. van 9.30-12.30 uur een online event met Marike van Gemert van de Academie voor Praten met Kinderen. Tijdens het event zal een workshop gegeven worden, waarin we vaardigheden gaan leren voor het praten met kinderen over kindermishandeling. Aanmelden kan tot 28 mei om 12.00 uur via https://forms.gle/Fic4ffv8U4AEcjAT7

Marike van Gemert is universitair geschoold en heeft veel ervaring met werken en praten met kinderen die kindermishandeling hebben meegemaakt. Ook heeft ze hiervoor haar eigen methodiek ontwikkeld. Haar missie is om andere professionals zo goed mogelijk voor te bereiden in het praten met kinderen over kindermishandeling. Tijdens de workshop zullen we dan ook inzicht krijgen in hoe het kind de situatie beleeft en wat het kind het liefst anders zou zien.
Fun fact: De workshop wordt normaal gegeven aan professionals en wij zullen een van de eerste studentengroepen zijn die deze workshop beleeft.

Toegang tot het event is gratis. Leden en donateurs van L.S.K. hebben voorrang op niet-leden en vol = vol! Op de dag zelf zal de link naar het event gedeeld worden met degenen die zich aangemeld hebben.

Beleid omtrent Coronavirus

Beste leden, donateurs en geïnteresseerden,

Naar aanleiding van overheidsmaatregelen en universiteitsbeleid rondom het coronavirus onderzoekt het bestuur de mogelijkheden om activiteiten die al gepland waren online of later te laten plaatsvinden. Meer informatie over deze activiteiten wordt in de loop van de weken met jullie gedeeld.

Het doel van L.S.K. is en blijft informatie over kindermishandeling verspreiden en studenten, starters en professionals te verbinden. Daarom blijven wij ongeacht de maatregelen actuele ontwikkelingen op dit gebied met jullie delen via onze social media kanalen.

Het Derde Bestuur van L.S.K. wenst iedereen sterkte en een goede gezondheid toe.

Relevante sites met betrekking tot het coronabeleid:
https://www.rijksoverheid.nl/…/veelgestelde-vragen-over-de-…
https://www.universiteitleiden.nl/dossi…/coronavirus/updates