Axelle van Gaalen – Voorzitter

Hi allemaal, mijn naam is Axelle en ik zal komend jaar het Derde Bestuur van L.S.K. aansturen als voorzitter. Momenteel heb ik net mijn bachelor Pedagogische Wetenschappen afgerond en begin ik aan twee masters: Forensische Orthopedagogiek aan de UvA en Applied Neuroscience in Human Development in het prachtige Leiden. Het afgelopen jaar heb ik de minor gevolgd en zeker mijn stage bij de Raad voor de Kinderbescherming vond ik onwijs interessant! Komend jaar hoop ik door toffe lezingen en workshops ook aan jullie te laten zien hoe interessant dit werkveld is. Naast mijn bezigheden voor L.S.K. vind ik het leuk om te roeien, hele dagen in bed te liggen met een goede serie en kom je mij regelmatig tegen op een borrel van mijn studentenvereniging.

Ik hoop dat ik jullie vaak mag tegenkomen bij een van onze activiteiten!

Sabine de Leeuw – Secretaris

Ik ben Sabine en ik ben dit jaar verantwoordelijk voor alle mails, nieuwsbrieven en administratie van L.S.K. Op dit moment start ik met mijn master Jeugdrecht aan de Universiteit Leiden, nadat ik vorig jaar mijn bachelor Rechtsgeleerdheid en de minor Kindermishandeling heb afgerond. Als onderdeel van de minor heb ik stage gelopen bij Defence for Children, waar ik heb geleerd hoe belangrijk het is om kindermishandeling te voorkomen door op te komen voor kinderrechten. Samen met het Derde Bestuur zet ik mij dit jaar in om iedereen te laten zien waarom dit onderwerp zo belangrijk is.

Als je vragen hebt over L.S.K. kan je die altijd via de mail of in persoon aan mij stellen! Tot snel bij de volgende activiteit!

Isaben Olsthoorn – Penningmeester

Mijn naam is Isaben, ik ben 23 jaar en Masterstudente Forensische Gezinspedagogiek. Tijdens het volgen van de Bachelor Pedagogische Wetenschappen hier in Leiden vond ik de minor Kindermishandeling het meest interessante onderdeel en wist ik meteen: daar wil ik in verder! Zo kwam de master, maar ook een bestuursjaar bij LSK op mijn pad. Dit jaar zal ik de rol van penningmeester bekleden. Naast mijn studie sta ik graag in de keuken te bakken of koken, houd ik van theeleuten (of borrelen) met vriendinnen of ben ik aan het chillen met een (liefst Scandinavische) serie. Ik heb onwijs veel zin om mij dit jaar samen met mijn bestuur in te gaan zetten voor de vereniging. Ik hoop jullie allemaal te mogen ontmoeten bij een van onze activiteiten!

Charley Meijer – Commissaris Extern

Ik ben Charley, dit jaar commissaris extern bij L.S.K.. Eerst ben ik afgestudeerd aan de bachelor criminologie, en inmiddels ook aan de master crisis and security management. Mijn studiehonger is echter nog niet gestild, dus nu doe ik de master forensische gezinspedagogiek. Vanuit mijn sterke rechtvaardigheidsgevoel is dit het werkveld waar ik terecht wil komen, zodat ik de wereld een stukje kan verbeteren. Ik hoop dit jaar heel wat mooie en interessant lezingen en werkbezoeken voor jullie te organiseren, samen met mijn bestuur. Zie je me lopen op het FSW of daarbuiten, schroom niet om mij aan te spreken en eventuele suggesties te geven!

Sam Grylak – Commissaris Promotie

Hi, mijn naam is Sam! Dit jaar zit ik in het bestuur als Commissaris Promotie en zal ik jullie via social media op de hoogte te houden van alle leuke activiteiten die L.S.K. organiseert. Vorig jaar heb ik de bachelor Pedagogische Wetenschappen afgerond, waar de minor Kindermishandeling en Verwaarlozing onderdeel van was. Dit vond ik zo interessant, dat ik heb besloten om een bestuursjaar te gaan doen bij L.S.K.. Naast mijn bezigheden voor het bestuur en mijn werk, houd ik ervan om gezellig uit te gaan, te sporten en te netflixen en ben ik elke week te vinden op de (stijl)dansvloer. Ik hoop jullie snel te zien op een van onze activiteiten!

Onze prachtige bestuursfoto’s zijn gemaakt door Aranka Dolislager | Insta: arankaelize